Kitz Rettung

Geurstof ter voorkoming van maaislachtoffers. Door tijdig gebruik van Kitz Rettung, voorkomt u dat wild wordt gedood tijdens het maaien.

Deze geurstof genaamd Kitz Rettung, ontwikkeld en geproduceerd door Hagopur, is zeer effectief en voorkomt maaislachtoffers. Jaarlijks worden honderden reekalfjes gedood tijdens het maaien.

Veel reegeiten leggen hun kalveren in open veld en tijdens het maaien is het reekalf kansloos. Door toepassing van Kitz Rettung, dat gebaseerd is op geuren uit de natuur, worden de reeen en kalveren gewaarschuwd en maaislachtoffers voorkomen.

In combinatie met de aluminium linten die een ritselend geluid maken is de werking van Kitz Rettung fantastisch. Ongeveer 10 dagen voor het maaien de linten ophangen in en rondom het veld. Onderlinge afstand ongeveer 15 meter. Het vilt kort bespuiten met Kitz Rettung en klaar is Kees.

Als het veld gemaaid is kunt u de aluminium linten weer in een ander veld gebruiken. De geurstof werkt niet alleen voor het ree maar ook wildzwijn. Zo voorkomt u schade aan uw veld. Een spuitbus Kitz Rettung bevat ongeveer 320 doseringen. De werking van de geurstof is ongeveer 2 maanden.

De geurstof is gebaseerd op afschrikwekkende geuren uit de natuur. Het concentraat bestaat uit geur van wolf, Lynx, beer en mens. Deze cocktail houdt het wild gegarandeerd op afstand.

Met Kitz Rettung draagt u bij aan bescherming van wild.

Kitz Rettung met aluminium wildbescherming

Bescherming van lokale fauna

Voorkoming van onnodig leed

Geen overbodige (opruim-)kosten

Neem vandaag nog contact op

Scroll naar top