Wildbescherming producten

Reductie van valwild bestaat uit een combinatie van oplossingen. Advies en een juiste toepassing van producten en maatregelen voor wildbescherming speelt hierin een belangrijke factor en verhoogt de verkeersveiligheid.

Wildbescherming.nl is de hoofdimporteur Nederland voor Hagopur

Wildbescherming.nl is de exclusieve importeur Nederland van producten die door de firma Hagopur uit Duitsland zijn ontwikkeld. Stuk voor stuk specialistische producten die na uitvoerig testen pas in de verkoop worden aangeboden. Door verschillende partijen geprobeerd om na te maken maar zonder succes. Hagopur kent in Duitsland een naamsbekendheid van 85% onder mensen die zich met wild bezighouden en is eveneens marktleider. Wildbescherming.nl is trots op haar samenwerking met Hagopur, aangezien we beiden voor kwaliteit gaan en er alles aan doen om dit te behouden. De Nederlandse gebruikers van de kwaliteitsproducten van Hagopur, kunnen vanaf nu in Nederland bij wildbescherming.nl terecht. Eerlijk advies en snelle levering.

Wildbescherming oplossingen op maat

Elke situatie is anders en vereist een oplossing op maat. Naast het juiste advies is ook een juiste toepassing van ondersteunend materiaal nodig.
Er is veel gezegd en geschreven over wildreflectoren. Kort gezegd; door gewenning van het wild, zijn de meeste reflectoren na verloop van tijd niet meer effectief. Wildbescherming.nl is de importeur van de Multi Wildschutz Warner. Een reflector die is ontwikkeld in Duitsland. Met de Multi Wildschutz Warner wordt zelfs na vele jaren, nog steeds prima resultaten behaald. De Multi Wildschutz Warner is op dit moment aantoonbaar de beste investering als het om reflectoren gaat.

Wat is het succes van de Multi Wildschutz Warner?

Heel simpel. Wat doen de andere reflectoren? Reflecteren. Wat doet de Multi Wildschutz Warner? Reflecteren, stinken en bewegen.

Hoe werken de wildreflectoren dan?

Door gebruik te maken van de zintuigen van het wild en in te spelen op het gedrag. Dit door toepassing van kleuren die voor het wild in het donker het best zichtbaar zijn. Beweging in het gereflecteerde licht en door geurstoffen, bereikt u de beste resultaten met deze wildreflectoren.

Wat levert wildbescherming.nl nog meer?

Naast de Multi Wildschutz Warner, levert wildbescherming.nl ondermeer bermpalen (flexibel – niet flexibel) en zorgt desgewenst voor de volledige montage en de juiste plaatsing. Complete ontzorging!

Bij wildbescherming.nl koopt u ook zaadmengsels voor wildakkers, signalering, geurstoffen en alles wat u verder nodig heeft in uw strijd tegen valwild en het verhogen van de verkeersveiligheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Scroll naar top