Wildreflector

Opbouw van de reflector

Het bovenste gedeelte van de reflector is een halve cirkel. Dit gedeelte is bekleed met folie van de hoogste reflectiegraad. (type 3) Door de ronde vorm, ontstaat een bereik van 180° graden reflectie. De toegepaste folie levert een optimaal resultaat. Door de sterke reflectie zijn mens en dier gewaarschuwd.

De basisconstructie

De basisconstructie van de Multi-Wildschutz-Warner herbergt verschillende functies. Alles is erop gericht zoveel als mogelijk licht te vangen en maximaal te reflecteren. Wild neemt de kleur blauw het meest duidelijk waar in donkere omstandigheden. De kleur blauw is in verschillende tinten zichtbaar maar als separate reflector in het geheel verwerkt.

Sterk geureffect

In het bovenste gedeelte, achter de halfronde reflector zit een sponsje. Deze spons kunt u drenken in een concentraat dat wild afschrikt. Zo ontstaat niet enkel waarschuwing door reflectie maar ook door geur. Afhankelijk van de omstandigheden ontstaat een reflectiebereik van 180° graden alsook een geurcirkel van 360° graden. Een maximaal effect!

Bewegend licht

Het succes van de reflector is gebaseerd op een aantal toepassingen. In tegenstelling tot bestaande systemen, waar gebruik wordt gemaakt van statisch licht, bevat elke reflector een 156-tal micro prisma’s. Achter deze micro prisma’s bevindt zich een spiegelende oppervlakte voor extra effect. Door deze micro prisma’s ontstaat verstrooiing van het licht en schrikt het wild niet alleen van het alarmerende blauwe licht maar ook van de beweging. De reflectie van het licht trekt de aandacht van het wild. De beweging van het licht zorgt ervoor dat het wild zekert en zelfs vlucht. Zo kan verkeer veilig passeren.

Bescherming van lokale fauna

Voorkoming van onnodig leed

Geen overbodige (opruim-)kosten

Neem vandaag nog contact op

Alarmerende kleuren

De kleuren van de reflectoren vallen binnen het best zichtbare lichtspectrum van het wild. Om gewenning te voorkomen, zijn voor wild alarmerende kleuren toegepast. Afhankelijk van de mate en de hoek van verlichting, zal elke kleur continue wisselend waarneembaar zijn. Bovendien zijn de reflectoren in verschillende volgorde geplaatst, zodat geen enkele reflector op dezelfde manier licht reflecteert.

​Gebruik van hoogwaardig materiaal

Gebruik van hoogwaardig materiaal draagt in sterke mate bij aan het succes van de wildreflector. De gebruikte kunststoffen zijn bestand tegen de weersomstandigheden alsook UV bestendig. Dit materiaal wordt wegens de goede kwaliteit reeds breed toegepast door onder andere verschillende autofabrikanten.

Eenvoudig te onderhouden

Het succes van reflectie is het grootst als de reflectoren goed worden onderhouden. Al te vaak zien we reflectoren langs de weg die met groene aanslag zijn bedekt of omver gereden. Nadeel bij de huidige reflectoren is dat deze moeilijk zijn te onderhouden door de vorm. De Multi-Wildschut-Warner is bestand tegen stevige reiniging, agressieve schoonmaakmiddelen en is door de eenvoudige vorm makkelijk en snel te onderhouden.

Wildbescherming
Bescherming voor mens en wild

De eerste 100 reflectoren kosten €10,95 per stuk exclusief btw.
Vanaf 100 stuks betaalt u €9,90 per stuk exclusief btw.
Exclusief verzendkosten.

Gemeenten
Reflectoren
Voorkomen ongevallen

Technische gegevens

Lengte: 17 centimeter
Breedte: 6.5 centimeter
Breedte gat tot gat: 7 centimeter

De reflector kan op elke ondergrond gemonteerd worden.
De reflector is ook leverbaar met boorgaten in het midden, zodat deze op elke bermpaal past

De Multi Wildschutz Warner plaats u om de 50 meter.
Daar waar het wild wisselt, kunt u meer reflectoren plaatsen voor een intensieve dekking.

Foto reflectiebereik:

  • 0-125 Blauwe reflectiefolie
  • 0-135 Gekleurde reflectoren
  • 0-180 Transparantie constructie
  • 0-180 Blauwe lichtgeleiding
  • 0-360 Spons met geurstof
Scroll naar top